Επικαιρότητα:

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Δεν πολυταιριάζαμε, λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα

12 Νοε 2022 - 17:02 | Show Biz
Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Δεν πολυταιριάζαμε, λυπάμαι που δεν κάναμε παρέα

Το δικό της ξεχωριστό «αντίο» είπε η Νένα Μεντή στη Μίνα Αδαμάκη μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα με την εκπομπή «Γεια Σου». Η δημοφιλής ηθοποιός αποχαιρέησε την τηλεοπτική της αδερφή και μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Πολλά από αυτά που δείξατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα δεν τα γνώριζα καν. Τα άκουσα τώρα. Ότι οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός ας πούμε ή ότι είχε σπουδάσει νομικά. Δεν ήμασταν φίλες με τη Μίνα, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι, όμως η δουλειά που κάναμε στις Τρεις Χάριτες τρία χρόνια μ’ έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ, να τη θαυμάζω και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νένα Μεντή για τη Μίνα Αδαμάκη.

«Αυτό που έχω να πω για τη Μίνα, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η Μίνα ήταν μοναχικός άνθρωπος. Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση δεν ήταν έτσι. Δεν ξέρω καν κομμάτια της ζωής της, ότι είχε έρωτες πολλούς. Όμως, στις Τρεις Χάριτες πέρασα από τα καλύτερα επαγγελματικά κομμάτια της ζωής μου και πιστεύω και εκείνη και η Άννα, γιατί… κατουριόμασταν στο γέλιο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 
«Αυτό θέλω να το πω για τη Μίνα, αλλά λέω ότι όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα» είπε κλείνοντας η Νένα Μεντή.