Θ. Αλευράς: Οι καταγγελίες της Κιβωτού με σόκαραν - Τον Π. Αντώνιο τον γνωρίζω προσωπικά

24 Νοε 2022 - 13:56 | Show Biz
Θ. Αλευράς: Οι καταγγελίες της Κιβωτού με σόκαραν - Τον Π. Αντώνιο τον γνωρίζω προσωπικά

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Αλευράς στην Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την έναρξη της νέας μουσικής του παράστασης. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες που ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo καθώς και το κύμα καταγγελιών που έχει ξεκινήσει για την Κιβωτό του Κόσμου.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλευράς εξομολογήθηκε πως «όλο αυτό που έγινε με το metoo ήταν μόνο για καλό Δεν ξέρω αν το θέατρο καθάρισε γιατί πάντα οι άνθρωποι θα έχουν τα ελατώματα τους αλλά ξέρω ότι αποθαρύνονται τέτοιες συμπεριφορές και βάζεις τον άλλον να σκεφτεί πάρα πολύ αν η τάση του είναι να είναι αυταρχικός ή εκβιαστικός. Μας έχει βάλει δηλαδή όλους τώρα λίγο να προσέχουμε».

«Βέβαια και την έχω στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα από μια είδηση ή μια ψεύτικη είδηση, επειδή είμαστε πολύ θυμωμένοι οι άνθρωποι, είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες ο ένας του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά και να μάθουμε την αλήθεια».

«Το πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει με τα παιδιά. Δεν… Είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα δεν ξέρω τι να πω» συμπλήρωσε ο Θανάσης Αλευράς στη Super Κατερίνα του Alpha.