Επικαιρότητα:

Συνελήφθη ο τράπερ Trannos – Βρέθηκε όπλο και φάρος στο αυτοκίνητό του

25 Νοε 2022 - 09:25 | Show Biz
Συνελήφθη ο τράπερ Trannos – Βρέθηκε όπλο και φάρος στο αυτοκίνητό του

Μπλεξίματα με τον Νόμο έχει για μία ακόμα φορά ο τράπερ Trannos, καθώς φέρεται να συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ομόνοια, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο. Ο τράπερ, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει στη συμβολή των οδών Ιάκχου και Περσεφόνης στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο τύπου Glock με έξι σφαίρες στη γεμιστήρα, καθώς κι ένας αστυνομικός φάρος.

Ο τράπερ τέθηκε υπό κράτηση, οδηγήθηκε στο τμήμα κι αναμένεται να μεταχθεί στον εισαγγελέα για να του απαγγελθούν κατηγορίες. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο νεαρός πιάνεται με όπλο στο αυτοκίνητό του. Είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση 10 μηνών και χρηματική ποινή, για το αδίκημα της οπλοκατοχής.

Ο Trannos συνελήφθη στο Μπουρνάζι στα τέλη Μαΐου έχοντας στην κατοχή του επίσης ένα όπλο τύπου Glock - Αφότου αφέθηκε ελεύθερος δημοσίευσε στο Instagram ένα story στο οποίο χλεύαζε τις Αρχές κι έλεγε χαρακτηριστικά «πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα και άλλο στο αμάξι»...