Επικαιρότητα:

Δροσάκη: Είχα καρκίνο, θέλαμε χρήματα και ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Πέτρο

25 Νοε 2022 - 12:55 | Show Biz
Δροσάκη: Είχα καρκίνο, θέλαμε χρήματα και ο σύζυγός μου έπαιξε με τον Πέτρο

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τη Λένα Δροσάκη να καταθέτει διάφορα περιστατικά. Ανέφερε πως ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, συνεργάστηκε με τον Φιλιππίδη γιατί η ηθοποιός είχε καρκίνο και είχαν ανάγκη από χρήματα.
Η Λένα Δροσάκη είχε αναγκαστεί να σταματήσει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λόγω της κακοποιητικής του συμπεριφοράς του προς αυτή. Είχε τονίσει πως προβλήματα υπήρχαν από την αρχή της συνεργασίας τους. Η ίδια είχε συνεργαστεί τρεις φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ωστόσο, όπως παραδέχθηκε, η τρίτη τους συνεργασίας ήταν η δυσκολότερη. 

Και στέλεχος καναλιού καταγγέλλει τον Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση
Εξήγησε γιατί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη και η ηθοποιός αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε. 

«Όταν αγοράσαμε σπίτι με τον σύζυγο μου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος μετά την εγκυμοσύνη χρειαζόμασταν λεφτά είχαμε ανάγκη τη δουλειά και έτσι συνεργάστηκε ο σύζυγος μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ. Τον έπιασε και του είπε ότι τα γνώριζε όλα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτσι ξεκίνησε τη δουλειά», περιέγραψε η Λένα Δροσάκη. 

«Ο Φιλιππίδης πιάστηκε στα χέρια με τον Ζαμπετάκη για τη Δροσάκη»
Η ηθοποιός είπε ακόμα πως ο Πέτρος Φιλιππίδης την έπαιρνε συχνά τηλέφωνο και της έκανε συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου. «Δεν είχα το σθένος να κλείσω το τηλέφωνο. Ένιωθα ότι έπρεπε να συμβεί γιατί αλλιώς θα μου συνέβαινε κάτι κακό. Μου έλεγε ‘θα σε καταστρέψω, δε θα βρεις δουλειά’. Δεν προσπαθούσα να τον διεγείρω, του έλεγα μόνο ‘Κύριε Φιλιππίδη σταματήστε σας παρακαλώ’,» είπε η Λένα Δροσάκη.

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είχε αναφέρει στην καταγγελία της η Λένα Δροσάκη
Η Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2007, ενώ σπούδαζε ακόμη στη δραματική σχολή. 

Αρχικά την προσέγγισε με φιλικό τρόπο, στη συνέχεια όμως την παρενόχλησε σεξουαλικά, σύμφωνα με την κατάθεσή της. 

«Στην αρχή κινήθηκε πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασε στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά “πότε θα του κάτσω”», φαίνεται να κατήγγειλε η Λένα Δροσάκη.

«Έβλεπα τη Δροσάκη κλαμένη» - Η κατάθεση της Δανδουλάκη στη δίκη Φιλιππίδη
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σκηνοθέτης. Όμως μετά από ένα έντονο επεισόδιο στις πρόβες, η Κάτια Δανδουλάκη έλυσε τη συνεργασία της με τον ηθοποιό. 

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο μου επιτέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και, δυστυχώς, δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη», είχε δηλώσει η ηθοποιός.