Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

05 Δεκ. 2022 - 10:01 | Show Biz
Γιάννης Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

Τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (01/12) στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα που κινούνταν με το αυτοκίνητό του ο ηθοποιός, με αποτέλεσμα να τον «κλείσει». Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, με τον Γιάννη Στάνκογλου να ζητά τον λόγο και να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να καταγράψει τις πινακίδες κυκλοφορίας για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

 Τη στιγμή εκείνη, ο οδηγός του ταξί έβγαλε όπλο και άρχισε να τον απειλεί, ενώ πριν διαφύγει και εξαφανιστεί προσπάθησε και να τον πατήσει. Ο ηθοποιός πρόλαβε και συγκράτησε τα στοιχεία του και πήγε στο Α.Τ. Συντάγματος, όπου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

Ο ηθοποιός μίλησε στο MEGA για το περιστατικό και τόνισε πως ότι συνέβη περιγράφεται στην κατάθεσή του. «Αφήνω την αστυνομία να κάνει την δουλειά της», κατέληξε ο ηθοποιός.