Επικαιρότητα:

Άννα Βίσση: Διασκέδασε στη Δέσποινα Βανδή και στον Χρήστο Μάστορα

26 Δεκ. 2022 - 18:23 | Show Biz
Άννα Βίσση: Διασκέδασε στη Δέσποινα Βανδή και στον Χρήστο Μάστορα

Το βράδυ των Χριστουγέννων (25/12) επέλεξε η Άννα Βίσση για να επισκεφθεί στο «Έναστρον» τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες», που υποδέχονται στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο τη Δέσποινα Βανδή.

 Συγκεκριμένα, μπροστά σε 2.000 θεατές, η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε με τον Χρήστο Μάστορα, των frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» το τραγούδι «Αντίστροφη μέτρηση». Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα ευχήθηκε στον συνάδελφό της και για την ονομαστική του εορτή.

Φυσικά, η Άννα Βίσση δεν θα μπορούσε να μην τραγουδήσει και με τη Δέσποινα Βανδή το κομμάτι «Ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη», με τις δύο τραγουδίστριες να αγκαλιάζονται θερμά επί σκηνής. Η Άννα Βίσση χάρισε, μάλιστα, μία υπέροχη εκτέλεση του τραγουδιού «Δώδεκα» και ερμήνευσε την καλοκαιρινή της επιτυχία με τίτλο «Αίμα», ξεσηκώνοντας το κοινό.

Στο «Έναστρον» βρισκόταν και ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο συνομίλησε η Άννα Βίσση, που συνοδευόταν από την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, αλλά και τον CEO της PANIK Records, Γιώργο Αρσενάκο.