Επικαιρότητα:

Ιωάννα Τούνη: Προσπαθούσα 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά κάναμε καισαρική

14 Ιαν. 2023 - 12:52 | Show Biz
Ιωάννα Τούνη: Προσπαθούσα 20 ώρες να γεννήσω φυσιολογικά, αλλά κάναμε καισαρική

Για τις δυσκολίες του τοκετού της μίλησε η Ιωάννα Τούνη που αποκάλυψε ότι γέννησε με καισαρική τόμη αφού προσπαθούσε – επί 20 ώρες – να φέρει στον κόσμο το αγοράκι της με φυσιολογικό τρόπο.
 
Η Ιωάννα Τούνη, μοντέλο και επιχειρηματίας, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι προσπαθούσε να γεννήσει επί 20 ώρες με φυσιολογικό τρόπο, αλλά τελικά γέννησε με καισαρική τομή. Επισημαίνεται ότι η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο, την προηγούμενη εβδομάδα, ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον παρουσιαστή, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Έχουμε πάρα πολλές ημέρες να μιλήσουμε. Γέννησα και ήμουν αρκετά off. Όποτε έχω χρόνο, θα αναλύσουμε πιο πολύ τα πράγματα. Ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και το προσπάθησα πάρα πολύ. Προσπαθούσα 20 ώρες, αλλά η θέση του μωρού δεν βοηθούσε, οπότε πήγαμε σε αναγκαστική καισαιρική γιατί θα άρχισε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ. Έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης που ξεκίνησε με ζόρια. Θηλάζω! Προσπαθώ δηλαδή, δεν είναι πάρα πολύ εύκολο».

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Ήθελα πάρα πολύ να καταφέρω να θηλάσω. Εχει πάρα πολλά οφέλη για το μωράκι. Ό,τι μπορώ, κάνω». Επίσης, η Ιωάννα Τούνη σημείωσε ότι το ανοσοποιητικό σύστημά της έχει πέσει, καθώς έχασε αρκετό αίμα.