Λύγισε η Μαρία Κατσανδρή για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη: Δεν ήμασταν απλώς συνεργάτες

14 Ιαν. 2023 - 20:42 | Show Biz
Λύγισε η Μαρία Κατσανδρή για την απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη: Δεν ήμασταν απλώς συνεργάτες

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κατσανδρή στην κάμερα της εκπομπής «Καλύερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Αργυράκη το Σάββατο στον Alpha. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία με την αείμνηστη συνάδελφο της, Χρύσα Σπηλιώτη με την οποία και την σύνδεει μια στενή φιλία καθώς και τις υψηλές τηλεοπτικές αμοιβές.

 Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κατσανδρή εξομολογήθηκε πως «μετά το Καρέ της Ντάμας είχα πάρα πολλές προτάσεις για ίδιους χαρακτήρες στην τηλεόραση και δεν μου αρέσει η τυποποίηση. Την φοβάμαι. Από τότε Από εκείνη τη σειρά, η απώλεια της Χρύσας Σπηλιώτη είναι η μεγάλη στεναχώρια. Πολλές οι καλές στιγμές αλλά η μεγάλη απώλεια είναι της Χρύσας γιατί δεν είναι ότι ήμασταν απλώς συνεργάτες αλλά φίλες»

Πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή δεν μάθαμε ποτέ. Νομίζω ότι σε μια συνέντευξη σας είχα διαβάσει πως έχετε παντρευτεί δυο φορές;» ρώτησε στη συνέχεια η δημοσιογράφος για να απαντήσει η γνωστή ηθοποιός πως «ναι, κακώς που το είπα και αυτό. Το θέμα δεν είναι η προσωπική ζωή του καθενός μας και οφείλει να είναι και μυστική. Το θέμα είναι να μάθουμε πως σκέφτεταο ο άλλος».

«Η δεκαετία του ’80 σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές πολιτικές αλλά σηματοδοτεί και μια αρχή ασυδοσίας. Ξαφνικά όλοι πήραν Καγιέν και σπίτια! Καλά έκαναν οι άνθρωποι αλλά ήταν ένα πράγμα ψεύτικο. Αν δούλευες τότε στην τηλεόραση πολύ, βεβαίως, μπορούσες να πάρεις ένα σπίτι. Και γω από το Καρέ της Ντάμας ξεχρέωσα την εφορία μου» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρία Κατσανδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.