Κατερίνα Καραβάτου: Είμαι σε μια περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων

16 Ιαν. 2023 - 18:16 | Show Biz
Κατερίνα Καραβάτου: Είμαι σε μια περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων

Εδώ και καιρό, είμαι σε μια περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων. Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι πάντα ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι...

Στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου στη ζωή της.

Είσαι μια νέα γυναίκα, πολύ όμορφη – ίσως και πιο όμορφη από ποτέ – σε μια πολύ ωραία πλέον φάση τη ζωής σου, και με όλα αυτά που έχεις περάσει, το οποίο εγώ θεωρώ «παράσημα». Θα προχωρούσες στη ζωή σου δίπλα σε ένα νέο σύντροφο ή είναι ένα κομμάτι που αφήνεις προς το παρόν πίσω σου;

Θα έλεγα ότι αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου τύχει αύριο. Μπορεί να είναι κάτι που θα αλλάξει τελείως την άποψή μου πάνω στο θέμα. Τη δεδομένη στιγμή, όμως, βρίσκομαι σε άλλη φάση, με άλλες προτεραιότητες και χωρίς να έχω την επιθυμία να μου συμβεί κάτι τέτοιο.

Άρα, προτεραιότητες σου αυτή τη στιγμή είναι τα παιδιά, οι φίλοι και η δουλειά σου.

Αισθάνομαι την ανάγκη να φτιάξω πρώτα εμένα. Υπήρξαν οι απώλειες της μητέρας μου, της μητέρας του Κρατερού, μιας πολύ αγαπημένης μου θείας, το διαζύγιο… Μετά βίωσα και μια σωρεία άλλων απογοητεύσεων που με έκαναν να αναρωτηθώ: «Πως γίνεται αυτό; Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα μαζί!». Την ώρα που γίνεται κάτι σκέφτεσαι «Θεέ μου, δεν ξέρω αν μπορώ να το αντιμετωπίσω».

Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι, μετά από τα δυσάρεστα γεγονότα ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μια περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων. Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι πάντα ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι.

Τώρα δεν είμαι καθόλου έτσι. Θέλω να είναι όλοι καλά αλλά να είμαι και εγώ. Αν συμβεί κάτι σε αυτή την φάση, αν υπάρξει ένας άνθρωπος, δεν θα έλεγα όχι, αλλά θα έλεγα σίγουρα όχι στο να ξαναφτιάξω την οικογένειά μου ή να ξαναπαντρευτώ. Ούτε κατά διάνοια!