Επικαιρότητα:

Μουρατίδης: Τον Μαζωνάκη από μηδέν τον έκανα σούπερ σταρ - Η Αλίκη είχε φωτογραφία με τον διάδοχο στη λεκάνη

22 Ιαν. 2023 - 16:02 | Show Biz
Μουρατίδης: Τον Μαζωνάκη από μηδέν τον έκανα σούπερ σταρ - Η Αλίκη είχε φωτογραφία με τον διάδοχο στη λεκάνη

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι» ο Νίκος Μουρατίδης.

«Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι κάποια στιγμή να πάω στην τουαλέτα και μπήκα στη δικιά της. Είχε καδράκι τη φωτογραφία της με τον τότε πρίγκιπα διάδοχο πάνω από τη λεκάνη! Της λέω “το ότι θα έβλεπα φωτογραφία σου με τον βασιλιά πάνω από την δεν θα το περίμενα”. Όταν έμαθε για την Βουγιουκλάκη η Φρειδερίκη τον έστειλε στον Έβρο, για να ξεκόψει από την ηθοποιό, μην τυχόν και γίνει σοβαρό το θέμα, γιατί αυτός είχε τσιμπηθεί μαζί της», είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Ο Νίκος Μουρατίδης είπε στη συνέχεια: «Γνώρισα τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα, σε ένα σκυλάδικο, και για όλη τη δεκαετία του ’90 ήμουν μάνατζέρ του. Από μηδέν τον έκανα σούπερ σταρ. Δεν μου αρέσει η εικόνα του σήμερα. Ο Ηλίας Ψινάκης μου είχε πει να κάνουμε μαζί μία μεταμεσονύχτια εκπομπή. Κάθισα, σκέφτηκα και του είπα “θες να κάνουμε μία εκπομπή που να λέγεται «Οι Συγκάτοικοι» και να υποδεχόμαστε φίλους μας;” Τρελάθηκε! Μετά τις διακοπές μιλήσαμε και μου είπε ότι το MEGA ήθελε να κάνει με την Αννίτα Πάνια μία βραδινή εκπομπή».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ υπέρ του #MeToo. Στον χώρο του τραγουδιού συμβαίνουν τέρατα. Σεξουαλικά, ναρκωτικά, μαύρο χρήμα, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Έχω ακούσει, έχω ψιλοδεί κι έχω ψιλομάθει για πολύ άσχημα πράγματα, τα οποία όμως ήταν αποδεκτά και από τις δύο πλευρές. Και η τάδε παρουσιάστρια δεχόταν την ξεφτίλα για να κάνει καριέρα και ο τάδε καναλάρχης ή διευθυντής, εκμεταλλευόμενος την ισχύ του, την ξεφτίλιζε».

πηγή: zappit.gr