Γιώργος Χρανιώτης: Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου

24 Ιαν. 2023 - 09:05 | Show Biz
Γιώργος Χρανιώτης: Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου

Με άλλαξε η πατρότητα είναι το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή μου, είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης για τον γιο του, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψωρίαση που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στην οποία μίλησε για την πατρότητα, το θέατρο, αλλά και το αυτοάνοσο νόσημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Αρχικά, ο ηθοποιός ανέφερε: «Η πατρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου. Υπάρχει ένα ερωτηματικό, όταν έχεις ένα παιδί: να πάω για δεύτερο; Εγώ δεν είμαι τέτοιος τύπος. Υπήρχε έλλειψη ετοιμότητας. Είναι το σοκ που από το εγώ πηγαίνουμε στο εμείς και το αισθάνεσαι στο πετσί σου».

Αναφορικά με το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Όταν είχα ψωρίαση στην αρχή, το πρώτο ψέμα που είπα ήταν ότι έπεσα από το ποδήλατο, για να δικαιολογήσω τα σημάδια στον αγκώνα μου. Μετά κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει ούτε εμένα, ούτε τους άλλους. Το δέχθηκα, άρχισα να μιλάω για αυτό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου μάγκα. Τώρα πλέον θεωρώ την ψωρίαση ένα “δώρο”, γιατί με έχει βοηθήσει να βάλω όρια στη ζωή μου».