Επικαιρότητα:

Νίκος Ξανθόπουλος: Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του ηθοποιού

24 Ιαν. 2023 - 09:13 | Show Biz
Νίκος Ξανθόπουλος: Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του ηθοποιού

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Νίκου Ξανθόπουλου, του ηθοποιού που μεσουράνησε τη δεκαετία του ‘60 παίζοντας ρόλους που τον έκαναν να ταυτιστεί με τα βάσανα και τα όνειρα.

Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών όπου πραγματοποιούνται οι πολιτικές κηδείες. Όσοι επιθυμούν να τον αποχαιρετήσουν, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν στη μία ώρα που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του τρισάγιου που θα ψαλεί, στον ίδιο χώρο, στις 13.00.

Εκεί θα βρίσκεται σύσσωμη η οικογένειά του, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του, που βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό του τον τελευταίο, δύσκολο μήνα της νοσηλείας του.

Η οικογένειά του, εξέφρασε, χθες, δημόσια, με ανακοίνωσή της, την παράκληση αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)».

Μετά το τέλος της πολιτικής κηδείας η σορός του εκλιπόντα θα αποτεφρωθεί, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας, σε μια τελετή που θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.