Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά”

25 Ιαν. 2023 - 09:22 | Show Biz
Μιχάλης Χατζηγιάννης: “Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά”

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Με Πονάει», και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην προσωπική του ζωή.

«Πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόνισε πως είναι καλά στα προσωπικά του, ενώ για τον ίδιο η οικογένεια μπορεί να ολοκληρώσει έναν άνθρωπο.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα», είπε.

Επιπλέον ο τραγουδιστής αποφάσισε να γίνει λίγο… trendy, καθώς οι φίλοι του που έχουν social media τον έλεγαν παλιομοδίτη. «Δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας… Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τις ασχολίες του.