Αντώνης Κανάκης: Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί - Την εκτιμώ για πολλά πράγματα

27 Ιαν. 2023 - 09:32 | Show Biz
Αντώνης Κανάκης: Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί - Την εκτιμώ για πολλά πράγματα

«Προφυλάσσω τόσο πολύ την προσωπική μου ζωή γιατί τη θεωρώ τόσο σημαντική. Δεν φοβάμαι αλλά, όταν έχεις κάτι ιδιαίτερα πολύτιμο, το προστατεύεις. Είναι για μένα πολύτιμο και δεν θα είναι προσωπική ζωή μετά αν τη μοιράζω και την ξοδεύω. Η σύντροφος μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

Ο Αντώνης Κανάκης είναι γνωστό ότι αποφεύγει τις συνεντεύξεις. Η παρουσία του στην τηλεόραση εξαντλείται συνήθως στις εκπομπές που φέρουν την υπογραφή του ίδιου και των συνεργατών του όπως το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Γι’ αυτό και η εμφάνισή του «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου ήταν έκπληξη για τους θαυμαστές του.

Πόσο μάλλον που για πρώτη φορά, ο Αντώνης Κανάκης απάντησε για θέματα που συνήθως κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, όπως η προσωπική ζωή του.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Παλιά με θεωρούσαν τον απόλυτο “ρεμάλι”. Δεν ακολουθώ τα “πρέπει” και περιμένω να νιώσω και να πω “τώρα θέλω να κάνω αυτό”» εξήγησε ο παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και επιχειρηματίας, ο οποίος κρατάει πεισματικά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ενδεικτικό ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στα μίντια ούτε μία φωτογραφία της γυναίκας του ή των παιδιών του.

«Το θεωρώ πολύ σημαντικό και δεν εκθέτω τη γυναίκα μου. Όταν έχεις κάτι πολύτιμο, δεν το προστατεύεις; Η γυναίκα μου είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, είναι καταπληκτική μητέρα. Είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που δεν ασχολείται καθόλου με την ομορφιά της, είτε να την προβάλλει και δεν είχε ούτε έχει social media.

Την εκτιμώ για πολλά πράγματα, με στηρίζει. Το πιο χρήσιμο συστατικό για εμένα είναι ότι αδιαφορεί για όλο αυτό, τις βλέπει τις εκπομπές αλλά δεν ασχολείται. Με κρατάει πιο γήινο αυτό στην οικογένειά μου. Το όνειρό μου θα ήταν να τελειώνουν οι εκπομπές και μετά να μην έχεις καμία σχέση ουσιαστικά με αυτό», εξήγησε και αποκάλυψε την ιστορία που έχουν «κατασκευάσει» με τη γυναίκα του για τη γνωριμία τους.

«Έχουμε σκαρφιστεί μία ιστορία οι δυο μας ότι γνωριστήκαμε στο Μέγαρο Μουσικής αλλά η αλήθεια είναι τρισάθλια. Γνωριστήκαμε σε ένα πολύ έντονο πάρτι. Είχε μια περιπέτεια, δεν ήταν συμβατικό» αποκάλυψε και αναφέρθηκε στον τρόπο που τα παιδιά άλλαξαν τη ζωή του. «Τα παιδιά έχουν επηρεάσει θετικά τη ζωή μας, μας έχουν δέσει παραπάνω. Τρομάζω με τον εαυτό μου πόσο σάχλας είμαι με τα παιδιά μου. Στο σπίτι γίνεται μεκελειό. Μερικές φορές νομίζω ότι τα παιδιά με κοιτάνε με έναν προβληματισμό και μια απορία πως γίνεται να έχουμε έναν τόσο χαζό μπαμπά».

Τέλος, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στους λόγους που δεν πήρε ποτέ την απόφαση να «μεταναστεύσει» στην Αθήνα, όπου χτυπάει η καρδιά των ελληνικών μίντια.

«Δεν ήθελα να έρθω στην Αθήνα γιατί δεν καταλάβαινα ποτέ τον λόγο. Δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα στη Θεσσαλονίκη; Δεν έχουμε νερό; Δεν ήθελα επίσης γιατί η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη μου και από πολύ μικρός δεν ήθελα να είμαι στο επίκεντρο των πραγμάτων. Γεωγραφικά και ουσιαστικά. Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Υπάρχουν πράγματα στη δημοσιογραφία που είναι πολύ κόντρα σε εμένα. Εάν μοίραζα κάρτες σαν ιδιότητα θα έγραφα “πολυσουγιάς”».