Ελένη Καστάνη για Παύλο Χαϊκάλη: Σπουδαίος ηθοποιός αλλά διαφωνούσα μαζί του σε κάποια πράγματα

29 Ιαν. 2023 - 19:00 | Show Biz
Ελένη Καστάνη για Παύλο Χαϊκάλη: Σπουδαίος ηθοποιός αλλά διαφωνούσα μαζί του σε κάποια πράγματα

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένη στο Open Weekend. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος συμμετείχε και στο πρωινό του Star, μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ένα μέρος της συζήτησης στράφηκε γύρω από το «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;», το επιτυχημένο σήριαλ των Ρήγα-Αποστόλου που διεκόπη στα 7 μόλις επεισόδια παρά την τεράστια αποδοχή του από το κοινό. Η Ελένη Καστάνη ανέφερε:

«Ακόμα μου λένε το περιβόητο: έλα, δεν το πιστεύω. Ήταν ένα σήριαλ που κόπηκε, γυρίσαμε 7 επεισόδια – δηλαδή 6 και ένα που ήταν συρραφή κάποιων κομματιών που είχαμε γυρίσει – και ήταν σαν να είχαμε κάνει δύο χρόνια. Είχε την επιτυχία που έχουν σήριαλ με 26 επεισόδια».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή της σχετικά με τον Παύλο Χαϊκάλη και την «αναίτια» απομάκρυνσή του από τον χώρο της υποκριτικής, στη σκιά των καταγγελιών με το #metoo, η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Παύλος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός πρώτα απ’ όλα, πάρα πολύ ταλαντούχος. Αυτό δεν αλλάζει. Έχω παίξει μαζί του και αυτό δεν αλλάζει. Άκουσα ότι τώρα ασχολείται με την αστρολογία, πάντα ασχολιόταν».

Θεωρεί πως ένας ηθοποιός όπως εκείνος λείπει σήμερα από το Θέατρο;

«Για τον Παύλο συγκεκριμένα πιστεύω ότι λείπει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα. Εγώ διαφωνούσα με άλλα πράγματα στον Παύλο, στο ότι ας πούμε ασχολήθηκε με την πολιτική. Νομίζω ότι δεν το χρειαζόταν, τόσο σπουδαίος ηθοποιός» απαντά στη συνέχεια η Ελένη Καστάνη.

Έχει επικοινωνήσει μαζί του από τότε που προέκυψε το θέμα με το #metoo;

«Ομολογώ πως όχι, δεν τον έχω πάρει τηλέφωνο. Είμαι έτσι σαν άνθρωπος, όχι για κάποιον άλλο λόγο. Δεν διατηρώ πάρα πολύ τις επαφές με τους συναδέλφους αφού τελειώσουν οι δουλειές. Εγώ είμαι μόνη μου, είμαι του σπιτιού πάρα πολύ, δεν πολυβγαίνω με τους ηθοποιούς, γιατί δεν βρισκόμουν συνέχεια σε πηγαδάκια, σε παρέες με πηγαδάκια και κουτσομπολιά» παραδέχεται η Ελένη Καστάνη.

Πάντως, σε μία ενδεχόμενη πρόταση για αναβίωση του «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;» η Ελένη Καστάνη στέκεται αρνητική λόγω του περασμένου της ηλικίας, ενώ τονίζει ότι δεν θα ήθελε να δει κάποια άλλη ηθοποιό να παίζει τον συγκεκριμένο ρόλο της σε πιθανό remake.