Συγκλονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης: Πως διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου

30 Ιαν. 2023 - 18:12 | Show Biz
Συγκλονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης: Πως διαγνώστηκε τυχαία με επιθετική μορφή καρκίνου

Ένας νεαρός γιατρός μου λέει: «Να κάνουμε ένα τεστ»; Του λέω «Άσε με τώρα». Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: «Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος»; Μου λέει «Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει»....

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κάθισε στον καναπέ του “Στούντιο 4” για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι έχει καρκίνο.

«Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: «Να κάνουμε ένα τεστ»; Του λέω «Άσε με τώρα». Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: «Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος»; Μου λέει «Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει». Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά», εξομολογήθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Πριν από λίγα χρόνια είχε πεθάνει ο πατέρας μου 62 χρονών. Ποτέ δεν πετούσα στα σύννεφα, πάντα ήξερα ότι ο θάνατος είναι εκεί σε μια γωνία και μας περιμένει. Δεν έχω καταφέρει να αλλάξω αυτό το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή μου», σημείωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.