Δάντης: Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα

02 Φεβ. 2023 - 18:28 | Show Biz
Δάντης: Ουδέποτε επικοινώνησα με την Ασημίνα - Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα

Ο Χρήστος Δάντης στο πλευρό της Ασημίνας μετά την αποχώρησή της από το Survivor All star.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το «Survivor» και την πρόθεσή του να κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και υποστήριξε την σύντροφό του, ενώ φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την στάση της ΚατερίναςΔαλάκα.

 «Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Ιανουαρίου και μετά, η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο.

 Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει. Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.

 Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο».