Επικαιρότητα:

Κώστας Τσουρός για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν δεν υπάρχει γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα

10 Φεβ. 2023 - 10:32 | Show Biz
Κώστας Τσουρός για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αν δεν υπάρχει γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα

Μια φράση που είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις δηλώσεις που έκανε μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποτέλεσε αφορμή ώστε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Κώστας Τσουρός, στο Mega Καλημέρα, την Παρασκευή. 
Δείτε εδώ όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Νομίζω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προέβη σε ένα γλωσσικό σφάλμα, δεν ξέρω, μακάρι να είναι γλωσσικό σφάλμα, διότι από τη στιγμή που υπάρχει μια απόφαση της δικαιοσύνης που λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος για τον βιασμό, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες η κοπέλα η οποία είχε βιαστεί δύο φορές δεν δικαιώθηκε», είπε ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε:

«Αν δεν υπάρχει γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα, διότι και οι άλλες κοπέλες που καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις απόπειρες βιασμού, αν βγαίνουν και λένε ότι «δεν αποπειράθηκε να τις βιάσει». Μα πώς δεν αποπειράθηκε; Αφού η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι αποπειράθηκε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι δεν αποπειράθηκε, άρα πώς η κοπέλα την οποία βίασε δύο φορές δεν νιώθει δικαιωμένη»;

«Και οι αποφάσεις πολλές φορές μπορεί να κριθούν, συμφωνούμε. Αλλά πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε αυτή τη χώρα επιτέλους ότι έχουμε τη δικαιοσύνη, η οποία αποτελεί τον φάρο αυτής της υπόθεσης και όλων των υποθέσεων. Αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε τη δικαιοσύνη είμαστε ζούγκλα, δεν υπάρχουν νόμοι. Αν αρχίσουμε να λέμε ότι έβγαλαν λάθος απόφαση οι δικαστές, τότε πού πάμε;», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.