Επικαιρότητα:

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τίτλοι τέλους για το πολυσυζητημένο ζευγάρι

21 Φεβ. 2023 - 12:24 | Show Biz
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Τίτλοι τέλους για το πολυσυζητημένο ζευγάρι

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το «Πρωινό μας» σήμερα και δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη κατάπληξη. Μετά από πολλούς μήνες έντονης φημολογίας, επιβεβαιώθηκε η είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

 Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι...

Ο γνωστός δικηγόρος και η τραγουδίστρια, κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, σε μια πολύ γραφική τελετή που συγκέντρωσε την αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού χώρου, σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Ο γάμος τους έγινε με συνθήκες άκρας μυστικότητας με την νύφη να καταφτάνει στο σημείο όπου την περίμενε ο γαμπρός και οι φίλοι τους με καΐκι και όλοι πίστεψαν ότι η συγκεκριμένη ένωση είχε όλα τα εχέγγυα για να αντέξει στις αναταράξεις της καθημερινότητας.

Όμως, μετά από ενάμισι χρόνο έγγαμου βίου περίπου, οι οξυδερκείς παρατηρητές εντόπισαν ότι το ζευγάρι είχε αραιώσει δραματικά τις κοινές εμφανίσεις του κι ότι απουσίαζαν συχνά ο ένας από το πλευρό του άλλου σε σημαντικές στιγμές.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη προσπάθησε για μεγάλο διάστημα να αποκρούσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την πορεία του γάμου της. Ακόμα και ο Γιάννης Ζουγανέλης εξέφρασε την αγανάκτησή του κάποια στιγμή απέναντι στους δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν για την κόρη του και τον γαμπρό του.

Όμως, απ’ ό,τι έκανε σήμερα γνωστό στο αέρα της πρωινής εκπομπής του Σκάι ο Νίκος Γεωργιάδης, η απόφαση του τέως ζευγαριού να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους είναι τελειωτική. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο κι ο καθένας τους θα είναι ελεύθερος να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο: