Δεν είχα καταλάβει πως δεν είμαι εντάξει! Φοβόμουν να... - Η Ζέτα Μακρυπούλια σπάει την σιωπή της για την προσωπική της ζωή

25 Φεβ. 2023 - 10:07 | Show Biz
Δεν είχα καταλάβει πως δεν είμαι εντάξει! Φοβόμουν να... - Η Ζέτα Μακρυπούλια σπάει την σιωπή της για την προσωπική της ζωή

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Glow και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια (δείτε τι είπε πρόσφατα για την διάρρηξη στο σπίτι της) μίλησε για το παρελθόν, τη ζωή της σήμερα, αλλά και την εμπειρία της με τον κορωνοϊό που την… ταρακούνησε.

Την ίδια στιγμή, η επιτυχημένη ηθοποιός παραδέχτηκε τις αλλαγές στη ζωή της, αποκάλυψε την απόφαση που πήρε να απομονωθεί στη φύση, ενώ δήλωσε πως το Rouk Zouk αποτελεί ψυχοθεραπεία για την ίδια. 

Η Ζέτα Μακρυπούλια "σπάει" την σιωπή της για την προσωπική της ζωή
Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αλλά και τις αλλαγές που ήρθαν και στα επαγγελματικά της η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογείται: «Ήρθα ξαφνικά αντιμέτωπη με πολλές αποφάσεις και αλλαγές που έπρεπε να κάνω. Ήταν μία καθολική κρίση, σε όλους τους τομείς.

Ωστόσο, δεν είχα καταλάβει πως δεν είμαι των αλλαγών, ότι ουσιαστικά τις φοβάμαι. Δεν τις άφηνα, λοιπόν, να συμβούν και ένιωθα εντάξει μέσα στα πράγματα, έτσι όπως τα είχα τακτοποιήσει. Δεν είχα καταλάβει πως δεν είμαι εντάξει. Φοβόμουν να αλλάξω αυτό που είχα φτιάξει, που ήταν η ασφάλειά μου, το δεδομένο μου. Έφτασα, λοιπόν, σε ένα σημείο που συνειδητοποίησα πως ό,τι μηχανισμούς είχα ενεργοποιήσει σε όλη μου τη ζωή ήταν άκυροι.

Δεν άλλαξα μόνο την προσωπική μου ζωή, αλλά και την επαγγελματική μου. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν κάνω κάθε χρόνο θέατρο. Σταμάτησα τις συνεντεύξεις. Έβγαινα κάθε μέρα, δε με έβλεπε το σπίτι μου. Άλλαξε κι αυτό. Έχω κλειστεί στους τοίχους του σπιτιού μου, έχω μελετήσει κάθε σπιθαμή του ταβανιού.

 
Η τηλεοπτική μου παρουσία στο Rouk Zouk ήταν μία άγκυρα και δεν είναι απλώς μία επιτυχημένη εκπομπή, αλλά η ψυχοθεραπεία μου. Μέσα από αυτό εξελίχθηκα ως άνθρωπος, ως παρουσιάστρια. Πριν θεωρούσα πως ήμουν ον αντικοινωνικό, κι αυτός ο τοίχος έπεσε. Νιώθω πως υποδέχομαι τον κόσμο στο σπίτι μου κι έχω αναλάβει την ευθύνη να τους κάνω να νιώσουν άνετα αμέσως.

Τα μονοπάτια της ψυχανάλυσης είναι αχαρτογράφητα. Εκεί που νομίζεις ότι είδες κάτι και μπορείς να το φτιάξεις, αυτό τελικά έχει τέτοια δύναμη, επειδή είναι παγιωμένο και χτισμένο καλά από μικρή ηλικία, που υπογείως θα σου βγει από κάπου αλλού, εκεί ακριβώς που νομίζεις ότι το ελέγχεις. Σίγουρα έχω αλλάξει πολύ με την ψυχανάλυση, αλλά προφανώς υπάρχει κάτι του οποίου το καλούπι είναι δύσκολο να σπάσει και μάλλον αυτό παλεύω, αυτό με έριξε κάτω την περίοδο πριν από την καραντίνα. Τότε ήταν που ταξίδεψα μόνη σε ένα χωριό για 15 μέρες.

Πήρα τα πλεκτά μου και τα βιβλία μου, νοίκιασα ένα στούντιο με κουζίνα για να μαγειρεύω. Έπεισα τον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Ομολογώ πως το μόνο πράγμα που με κάνει να νιώθω πραγματικά καλά είναι όταν έρχομαι κοντά στη φύση. Είναι το γιατρικό που με ισορροπεί, με γαληνεύει, με εναρμονίζει», εξομολογείται η Ζέτα Μακρυπούλια.

 Για τον για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, τόνισε πως δεν βλέπει και τόσο παραμυθένια τα πράγματα, σε σχέση με το παρελθόν της.

 
«Δε βλέπω τόσο παραμυθένια τα πράγματα σε σχέση με τον έρωτα, όπως τα έβλεπα παλιά. Έχω μετακινηθεί, αλλά είμαι ευγνώμων γι’ αυτήν την αλλαγή μέσα μου. Στο θέμα του έρωτα κάτι είχα καταγράψει λάθος: το θέμα των ορίων. Αντιλήφθηκα ότι είμαι άνθρωπος ο οποίος πιέζεται, αλλά δεν το καταλαβαίνει. Άρα, περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένη, αλλά η πίεση πηγαίνει και “κάθεται” κάπου. Δε φταίνε οι σύντροφοί μας, εμείς οι ίδιοι φταίμε. Δεν έζησα ποτέ στη ζωή μου με κάποιον δυνάστη ή καταπιεστή, αλλά με πολύ ανοιχτούς ανθρώπους. Εγώ είχα καταλάβει ότι σχέση είναι μάλλον να αφήσεις όλη την υπόλοιπη ζωή και να αφοσιωθείς εκεί. Αλλά δεν είναι αυτό», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

youweekly