Επικαιρότητα:

Βάνα Μπάρμπα: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, λόγω του θέματος με την υγεία μου

16 Μαρ. 2023 - 16:29 | Show Biz
Βάνα Μπάρμπα: Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, λόγω του θέματος με την υγεία μου

«Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος. Μακάρι να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό μας» μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και το δυστύχημα στα Τέμπη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή κατά την επιστροφή της από τη Ρώμη στην οποία είχε πάει για ιατρικούς λόγους, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Η ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής, χωρίς ωστόσο να πει λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της: «Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Πήγα για ιατρικούς λόγους, πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά παίρνουν το δρόμο τους. Δεν μας ανήκουν, εμείς ακολουθούμε από πίσω με την αγάπη μας. Η Φαίδρα ακούει τη γνώμη μου για τα προσωπικά της».

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα είπε: «Λόγω του θέματος που προέκυψε με την υγεία μου δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος. Μακάρι να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ».

Για την τραγωδία στα Τέμπη και τους Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί στην πορεία, δήλωσε: «Δεν μας αξίζει σαν Έλληνες να περνάμε αυτά τα πράγματα, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξεπεράσουμε κι αν μπορούμε να το ξεχάσουμε κι αυτό, όπως πολλά άλλα. Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν. Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε».