Επικαιρότητα:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Έκανα δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και τον Σασμό αλλά με απέρριψαν

19 Μαρ. 2023 - 16:52 | Show Biz
Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Έκανα δοκιμαστικό για τις Μέλισσες και τον Σασμό αλλά με απέρριψαν

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε ανεπιτυχώς από δοκιμαστικό για τις «Αγριες Μέλισσες» και τον Σασμός.

Σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε καλεσμένη η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, που φέτος πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο», και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πέρασε ανεπιτυχώς από δοκιμαστικό και από τις δυο σειρές.

«Το κυνηγούσα λίγο. Είχα κάνει διάφορά δοκιμαστικά για την casting director για άλλες σειρές που είχαν κάνει στο παρελθόν. Εφτασα αρκετά κοντά, αλλά δεν με πήραν στο τέλος», είπε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως αναφέρεται στον Σασμό και τις Αγριες Μέλισσες χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τους ρόλους για τους οποίους προοριζόταν.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που πήγαμε με την Κατερίνα (Διδασκάλου) στο μοναστήρι, γιατί η ιδέα του μοναχισμού με τρόμαζε λίγο, δεν ήξερα καθόλου αυτόν τον κόσμο. Όλες οι μοναχές ήταν πολύ φιλόξενες και μας βοήθησαν να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πάμε να κάνουμε», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Παπαθεοδώρου.

Τέλος, αναφερόμενη στις εξελίξεις που έρχονται στο «Μαύρο Ρόδο», η τηλεοπτική Ελισάβετ τόνισε: «Αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί ο έρωτας του Πέτρου με την Ελισάβετ. Εκείνη θα νιώσει ενοχή, θα μιλήσει στα κοντινά της πρόσωπα, θα βρει συμπαράσταση. Ο Πέτρος δεν θα την πιέσει, χαλαρώνει λίγο και αυτό ίσως είναι για κακό, γιατί θα μας νευριάσει αρκετά με τη συμπεριφορά του».