Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν περιγράφοντας τη μάχη της με τον καρκίνο: Τους είπα αφαιρέστε μου και τα δύο στήθη

19 Μαρ. 2023 - 19:41 | Show Biz
Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν περιγράφοντας τη μάχη της με τον καρκίνο: Τους είπα αφαιρέστε μου και τα δύο στήθη

Η Sharon Stone μίλησε πρόσφατα για την εμπειρία της με τον καρκίνο του μαστού και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση ενός μεγάλου όγκου στο στήθος της. Πιο συγκεκριμένα, συμμετέχοντας σε έναν έρανο για το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο των Γυναικών, η 65χρονη ηθοποιός τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι γυναίκες να εξετάζονται, ενώ μίλησε και για την δική της εμπειρία.

Η ηθοποιός είπε: «Μου είπαν ότι είχα καρκίνο του μαστού, επειδή είχα έναν όγκο που ήταν μεγαλύτερος από το στήθος μου» . Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν προετοιμασμένη να αφαιρέσει το στήθος της αν ήταν απαραίτητο, ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι ο όγκος ήταν καλοήθης. «Πήγα στο νοσοκομείο και είπα "αν με ανοίξετε και είναι καρκίνος, σας παρακαλώ πάρτε και τα δύο μου στήθη"» πρόσθεσε.

Όπως είναι γνωστό, η περιπέτεια υγείας της δεν τελείωσε εκεί. Η ίδια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστού από το στήθος της, ενώ όπως αποκάλυψε ένας πλαστικός χειρουργός της έδωσε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πέρα όμως από αυτά, η ηθοποιός έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Η ίδια, όταν έλαβε το Βραβείο Θάρρους κατά τη διάρκεια τελετής του Γυναικείου Ταμείου Έρευνας για τον Καρκίνο σημείωσε: «Ξέρω ότι πρέπει να ασχοληθείς και να καταλάβεις πως το να διαχειρίζεσαι χρήματα είναι δύσκολο. Είμαι τεχνικά ηλίθια, αλλά μπορώ να γράψω μια επιταγή. Και αυτή τη στιγμή ξέρω τι συμβαίνει. Μόλις έχασα τα μισά λεφτά μου σε αυτό το τραπεζικό πράγμα και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμουν», ενώ στην συνέχεια μίλησε και για τον πρόσφατο θάνατο του αδερφού της Πάτρικ Στόουν σε ηλικία 57 ετών λόγω καρδιακής νόσου.

«Ο αδερφός μου μόλις πέθανε, και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ήμουν εδώ. Δεν είναι εύκολη στιγμή για κανέναν από εμάς. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, αλλά σας λέω, δεν βάζω κάποιον πολιτικό να μου πει τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω», είπε και πρόσθεσε: «Πώς μπορώ και πώς δεν μπορώ να ζήσω, και ποια είναι η αξία της ζωής μου και ποια δεν είναι. Σηκωθείτε λοιπόν. Σηκωθείτε και πείτε τι αξίζετε. Σας προκαλώ. Αυτό είναι το θάρρος».