Επικαιρότητα:

Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα ''πρόστυχη'' αντιμετώπιση της θρησκείας

20 Μαρ. 2023 - 20:32 | Show Biz
Αντίνοος Αλμπάνης: Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα ''πρόστυχη'' αντιμετώπιση της θρησκείας

«Είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν» είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε μεταξύ άλλων για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro και την περιπέτεια υγείας του που τον έκανε να στραφεί στην εκκλησία.

“Μέχρι πριν αρρωστήσω, είχα πολύ… πρόστυχη αντιμετώπιση της θρησκείας, έως και τα χλεύαζα αυτά τα ζητήματα. Από όταν αρρώστησα και μετά στράφηκα πολύ στην εκκλησία. Είναι η δική μου προσωπική γνώμη, μέσα από την προσωπική δική μου εμπειρία ότι είναι πολύ σπουδαίο οι άνθρωποι να πιστεύουν. Εμένα δεν με νοιάζει αν αυτό που πιστεύεις είναι ο χριστιανισμός, η ορθοδοξία, αν είναι ο διαλογισμός, ο ινδουισμός, αν κάνεις γιόγκα”, τόνισε ο Αντίνοος Αλμπάνης και πρόσθεσε:

“Αυτό που με ενδιαφέρει στους ανθρώπους είναι να βλέπω ότι σε αυτόν τον κόσμο που έχουμε χτίσει, που όλα είναι υλικά, να διατηρούμε μια επαφή με την πνευματικότητά μας. Δεν είμαστε φτιαγμένοι μόνο από δέρμα, αίμα, κόκκαλα, υπάρχει μέσα μας και ψυχή. Αυτή η ψυχή για να μπορεί να λειτουργεί και να αναπνέει, πρέπει να ζει και μόνο μέσα από την επαφή με την πνευματικότητά μας, μπορεί αυτό να συμβεί. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό στους ανθρώπους που πιστεύουν.

Σε μια βόλτα στη γειτονιά μου, που έχει ένα εκκλησάκι εκεί, κάποια στιγμή μπήκα μέσα. Ήταν ένας χώρος που είχε πολλή γαλήνη, ηρεμία και ένιωθα καλά. Πήγαινα και καθόμουν για ώρες”.