Επικαιρότητα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω όλους τους Ιούδες που με πρόδωσαν

11 Απρ. 2023 - 19:52 | Show Biz
Θανάσης Ευθυμιάδης: Προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω όλους τους Ιούδες που με πρόδωσαν

O Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε ανάρτηση στο Instagram και αναφέρθηκε στην Ανάσταση, αλλά και τους ανθρώπους που τον έχουν πληγώσει.

 Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψή του σε κάποιον ναό και κάτω από αυτό έγραψε ένα κείμενο για την Ανάσταση.

Όπως είπε, για να «έρθει η Ανάσταση», ο ίδιος θέλει να του δοθεί πρώτα, η δύναμη να συγχωρέσει όλους τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να έρθει η Ανάσταση, προσεύχομαι να μου δοθεί η δύναμη και να συγχωρέσω: όλους τους Ιούδες που με πρόδωσαν, όλους τους φαρισαίους που άδικα με καταδίκασαν, όλους τους ευθυνόφοβους που “ένιψαν τας χείρας τους”, όλους όσους με κορόιδευαν όταν κουβαλούσα τον σταυρό μου ανεβαίνοντας τον Γολγοθά, όλους όσους πρόθυμα βοήθησαν στη σταύρωση μου, όλους όσους χάρηκαν όταν άφησα την τελευταία μου ανάσα. Καθημερινοί άνθρωποι, που τις περισσότερες φορές λειτουργούν ασυνείδητα και δεν καταλαβαίνουν τι επιπτώσεις έχουν οι πράξεις τους. Εξ ου και τα τελευταία λόγια του Χριστού είναι: “Πατέρα συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν.” Για να έρθει η αληθινή Ανάσταση, πρέπει να βρω τη δύναμη να τους συγχωρέσω και να ζητήσω συγνώμη για τα δικά μου λάθη . Αλλιώς για άλλη μία χρονιά θα πάω στην εκκλησία με τα καλά μου ρούχα, θα ανάψω την λαμπάδα μου, θα τσουγκρίσω το αυγό μου, θα πω τα χρόνια πολλά, θα φάω τη μαγειρίτσα μου και τίποτα δεν θα αλλάξει στη ζωή μου. Καλή δύναμη σε όλους. Η Ανάσταση έρχεται»