Επικαιρότητα:

Ο Χατζηγιάννης παρακολούθησε τη Μακρυπούλια στο θέατρο - Η τρυφερή κίνηση στην πρώην σύντροφο του

30 Απρ. 2023 - 16:18 | Show Biz
Ο Χατζηγιάννης παρακολούθησε τη Μακρυπούλια στο θέατρο - Η τρυφερή κίνηση στην πρώην σύντροφο του

Ο υφυπουργός πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης απόλαυσε τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο 2 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Η τρυφερή κίνηση του.

Στο θέατρο, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια, βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου, Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΤLIFE, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι από την Κύπρο στην Αθήνα στο πλαίσιο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου κατάφερε να βρει χρόνο και να βρεθεί στο θέατρο Rex όπου παρουσιάζεται το θεατρικό έργο «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου παρακολούθησε την παράσταση από την πρώτη σειρά καθισμάτων του θεάτρου παρέα με τον πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο, και τη σύζυγό του Μαρία, ενώ ο ίδιος επεφύλασσε μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια στο τέλος της παράστασης. 

 Η τρυφερή χειρονομία του Μιχάλη Χατζηγιάννη  
Συγκεκριμένα, τη στιγμή της υπόκλισης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου και πρόσφερε στην πρώην σύντροφό του ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, με την όμορφη ηθοποιό και παρουσιάστρια να αποδέχεται με χαρά την κίνησή του.

Παράλληλα, μετά το τέλος της παράστασης, ο υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου συνεχάρη όλους τους συντελεστές της.