Σταρόβας: «Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε»

02 Μαίου 2023 - 19:54 | Show Biz
Σταρόβας: «Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε»

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα media του σήμερα, ενώ αποκάλυψε

 «Η τοξικότητα είναι έμμεσα επάγγελμα πια. Εταιρείες και κόμματα προσλαμβάνουν ανθρώπους να γράφουν στατιστικές με νούμερα, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αυτός είναι ο χειρότερος εχθρός του σύγχρονου ανθρώπου», σχολιάζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Σοκαρίστηκα λίγο με το #metoo, με αυτό που είχα πει… που δεν είπα και τίποτα. Δεν θα άλλαζα κάτι από την πλευρά μου. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να απομονώσεις κάτι από μία δήλωση. Θυμάμαι κάποιος πολύ γνωστός μου έλεγε: όταν δίνεις συνεντεύξεις, να ζητάς ένα mail τι θα εκδοθεί. Δεν θέλω να μου βγάζεις έναν χαρακτήρα που δεν έχω», εξομολογείται στη συνέχεια. 

 «Είναι καλό να είμαστε ψιλο-υποψιασμένοι με όλους τους ανθρώπους, να κρατάμε μία απόσταση. Έχω μάθει για συνεργάτη μου ότι με εξαπατούσε. Δεν είναι τραγικό για εμένα, είναι στη φύση του ανθρώπου. Δεν το κατηγορώ, εκτός από τις πολύ χοντρές περιπτώσεις», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Γιατί να κάτσω να σκάσω για αυτό; Αν δεν του το πεις κατάμουτρα, δεν έχει εφαρμογή η συγχώρεση», τονίζει επί του θέματος.