Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: «Εγώ τους κάνω μάγκες και γνωστούς»

02 Μαίου 2023 - 20:38 | Show Biz
Κατερίνα Καινούργιου για τους πρώην συντρόφους της: «Εγώ τους κάνω μάγκες και γνωστούς»

«Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινιούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μια συνάντηση... κορυφής με τον Ν. Μουτσινά. Η παρουσιάστρια μιλά για τις σχέσεις και τον γάμο και το πόσο έχει αλλάξει η οπτική της με τα χρόνια. Δηλώνει πως θέλει να ζήσει ξανά έναν μεγάλο έρωτα χωρίς να την ενδιαφέρει ο γάμος.

 Η παρουσιάστρια του ALPHA μίλησε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική της ζωή και τους πρώην συντρόφους της.

“Έχω πει ότι δεν θα ξαναμιλήσω ποτέ για τις σχέσεις μου αλλά για το πώς τις χειρίζομαι εγώ, αυτό θα το λέω. Πάντα νιώθω λίγη στον άλλον δίπλα. Μειώνω τον εαυτό μου, γίνομαι λίγη, φτάνω εκεί κάτω και κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια”, τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με γνώρισες 21 αλλά έκλεισα τα 38. Στην παρούσα φάση εννοείται ότι θέλω να προχωρήσω τη ζωή μου. Δεν με νοιάζει ο γάμος. Έχω τόση αγάπη μέσα μου. Θέλω να τη δώσω σε έναν σύντροφο και σε παιδιά. Το ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί φταίω κι εγώ που έχω κάνει τις λάθος επιλογές.

Να παντρευτώ δεν ξέρω αν θέλω, γιατί έχω απομυθοποιήσει πολύ το κομμάτι του γάμου. Πεταμένα λεφτά. Έχω βάλει πολλά νυφικά σε φωτογραφίσεις. Θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο και να είμαι καλά. Να κοιμάσαι με τον άλλο αγκαλιά και να λες είμαι ερωτευμένη, είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ασφάλεια.

 Ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο; Μπορεί και να έχω σχέση και κανείς να μην το ξέρει. Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Ξέρεις τι έκανα χθες σπίτι μου;

Όλοι έχουμε κάνει λάθη κι έχω κάνει κι εγώ. Επειδή έφαγα χαστούκια στην προσωπική μου ζωή και ίσως έχω μπλέξει και με λάθος ανθρώπους, βάζεις ένα «χ». Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την προσωπική μου ζωή εδώ και πολύ καιρό.

Όποιος με γνωρίσει και δει τι άνθρωπος είμαι δε θα ξεκολλήσει από εμένα. Σίγουρα θα με ερωτευτεί γιατί ξέρω ότι είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος. Αν έρθει ένας μεγάλος έρωτας και μου χτυπήσει την πόρτα και πει να με πάρει να φύγουμε θα το έκανα, θα τα άφηνα όλα», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας με τον Νίκο Μουτσινά.