Λούκας Γιώρκας: Η άστοχη δήλωση του που προκάλεσε αντιδράσεις - «Αν έλεγε όχι, θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

18 Μαίου 2023 - 15:19 | Show Biz
Λούκας Γιώρκας: Η άστοχη δήλωση του που προκάλεσε αντιδράσεις - «Αν έλεγε όχι, θα την έσπρωχνα στον γκρεμό»

To άστοχο και περιττό σχόλιο του τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του κοινού.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής σήμερα, Πέμπτη, το πρωί μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, με την οποία παντρεύονται σε λίγες εβδομάδες.

Ο Κύπριος τραγουδιστής, μιλώντας για την πρόταση γάμου, προχώρησε σε μια άστοχη δήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα την έσπρωχνε στον γκρεμό», αν δεν δεχόταν να τον παντρευτεί.

Μια τέτοια δήλωση είναι σίγουρο πως άφησε άφωνους  όσους την άκουσαν, ειδικά τη στιγμή που αμέτρητες είναι οι υποθέσεις γυναικοκτονιών που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

“Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα  τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα κάτω από τον γκρεμό”, είπε ο Λούκας Γιώρκας γελώντας και πρόσθεσε:

“Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους”.

Επίσης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες”.