Γιώργος Δασκαλάκης στη σύντροφό του: «Σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα»

18 Μαίου 2023 - 18:37 | Show Biz
Γιώργος Δασκαλάκης στη σύντροφό του: «Σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα»

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μας έχει συγκλονίσει  με τη γενναία μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Στο πλευρό του τραγουδιστή όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η σύντροφός του, Μαρία Ντινόρη, η οποία με αφορμή την επέτειό τους που γιορτάζουν σήμερα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

“Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση. Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω. Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ. Καλή μας επέτειο”, έγραψε η Μαρία Ντινόρη στην ανάρτησή της.

 Ο Γιώργος Δασκαλάκης απαντώντας στην ανάρτηση της συντρόφου του έγραψε: «Άγγελε μου δεν έχω τι να πω…οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους!!! Σχεδόν καθημερινά σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα….και μου λες μη το ξανά πεις….Μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί…Σε λατρεύω!!!!!!».

Η Μαρία Ντινόρη εμφανώς συγκινημένη από το σχόλιό του απάντησε: «Ψυχή μου όμορφη τα δύσκολα θα περάσουν ήδη πέρασαν τα μισά και θα ζήσουμε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα γιατί απλά το αξίζουμε. Αληθινή αγάπη παντοτινή αγάπη».