Επικαιρότητα:

Σοφία Καρβέλα: «Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο»

30 Μαίου 2023 - 17:51 | Show Biz
Σοφία Καρβέλα: «Παρακαλάω τον μπαμπά μου να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο»

Η Σοφία Καρβέλα μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τους γονείς της, Νίκο Καρβέλα και Άννα Βίσση, μέσω Skype στο Happy Day. Η σχεδιάστρια μόδας, ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη και ήρθε για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να λανσάρει τη νέα συλλογή της με μαγιό.

Αναφερόμενη στους γονείς της η Σοφία Καρβέλα, τόνισε:

“Η μαμά μου ήταν πάντα εκεί για μένα απλώς ήταν πολύ απασχολημένη πάντα. Δούλευε όμως, δεν έλειπε για διακοπές. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο τρυφερός! Τον παρακαλάω να μην με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και να μην με παίρνει αγκαλιά. Λίγο χώρο! Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο καλοντυμένος άντρας. Υπάρχει καψούρα με τον πατέρα μου”.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Καρβέλα μίλησε και για την ζωή της στη Νέα Υόρκη και για το πώς τελικά ασχολήθηκε με τη μόδα ενώ βρέθηκε στις ΗΠΑ να σπουδάσει υποκριτική.

“Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά – σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου“.

“Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα”.