Επικαιρότητα:

Χριστίνα Μαραγκόζη για Γιάννη Βαρδή: «Είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι»

15 Σεπ. 2023 - 09:34 | Show Biz
Χριστίνα Μαραγκόζη για Γιάννη Βαρδή: «Είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι»

Η Χριστίνα Μαραγκόζη, με δήλωση που έκανε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, δίνει τη δική της απάντηση για όσα έγιναν και ειπώθηκαν από τον Γιάννη Βαρδή, σχετικά με τη συναυλία στη μνήμη του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

 «Είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι γι’ αυτό το θέμα. Κατ’ αρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος μου. Όταν απαξιώνεται ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης. Η απογοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς με τα τυχόν λάθη.

Οι προσωπικές σχέσεις και κάποιες κακές στιγμές δεν μπορούν να καθορίζουν την καλλιτεχνική μας υπόσταση, ούτε την αγάπη και το σεβασμό μας για τους ανθρώπους. Μάλιστα, πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης είχαμε και μια ζεστή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν υπήρχε ίχνος εμπάθειας. Το ότι δεν προσκλήθηκα στη συναυλία είναι ειλικρινά δευτερεύουσας σημασίας. Αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων των τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι εγώ με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας. Είμαι μέρος της ιστορίας του, σχεδόν συνυφασμένη μαζί του και την ιστορία δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς», είπε η Χριστίνα Μαραγκόζη.