Επικαιρότητα:

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά»

26 Σεπ. 2023 - 19:00 | Show Biz
Πέτρος Μπουσουλόπουλος: «Δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά»

Στις αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στη ζωή του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, εξηγώντας τους λόγους που απομακρύνθηκε από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας, και περιγράφοντας τα όσα κάνει στο σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής περιέγραψε ότι η ζωή στην Αθήνα ξεκίνησε κάποια στιγμή να τον τρομάζει, με αποτέλεσμα να αναζητήσει κάτι διαφορετικό.

«Από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε να με τρομάζει η Αθήνα. Δούλευα, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και άρχισα να το βάζω αυτό στο μυαλό μου σαν να είναι κάτι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω “δεν μπορεί αυτό να είναι φυσιολογικό και εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους και να χαμογελάω”. Θα μου πεις, “τι να κάνεις; Φεύγεις;”», είπε αρχικά ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

«Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι, το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις και άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής, όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ποια είναι η νέα του ενασχόληση
Στο πλαίσιο της αναζήτησής του για τα επόμενα βήματά του, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος βρέθηκε στη Ρόδο, όπου δημιούργησε το πρώτο του θεατρικό εργαστήρι.

«Κάποια στιγμή είχα βρεθεί στη Ρόδο για κάποιους λόγους και δεν είχα τι να κάνω. Το Νοέμβριο του 2017 άνοιξα εκεί το πρώτο μου εργαστήριο θεάτρου. Σκοπός μου ήταν να μαζέψω ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο, να φτιάξουμε παραστάσεις. Τα βήματά μου με πήγαν στο Ρέθυμνο, όπου ξεκίνησα και στην Κρήτη τα εργαστήρια. Στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στο Ηράκλειο. Και άνοιξα και στο Ναύπλιο, που είναι η καταγωγή μου από εκεί. Φέτος θα πάμε και στο Άργος και Τρίπολη και Λαμία», περιέγραψε.