Επικαιρότητα:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν»

29 Σεπ. 2023 - 09:37 | Show Biz
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν»

Μία ανάρτηση έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες ημέρες. Μεταξύ άλλων στάθηκε στα πικρόχολα σχόλια που έλαβε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

 «Αγαπημένοι μου καλημέρα, όπως ξέρετε οι τελευταίες μέρες ήταν για μένα δύσκολες…έφτασα κάποια στιγμή να ζω με 38 παλμούς χωρίς αισθήσεις… Οι πληγές του παρελθόντος είναι τα παράσημα του μέλλοντος. Σας ευχαριστώ για την ανιδιοτελή αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα με τις θερμές ευχές και την υποστήριξη σας για ακόμη μία φορά. Όσον αφορά κάποιους πικρόχολους είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν. Ειλικρινά η ζήλια, η κακία και ο φθόνος που έχουν φωλιάσει στις ψυχές μερικών τους έχει κάνει απάνθρωπους. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν. Οι εξετάσεις είναι πολύ καλύτερες και οι παλμοί ανέβηκαν.

Το θετικό είναι ότι με αφορμή αυτό ανακαλύψαμε μία δυσλειτουργία στην μητροειδή βαλβίδα της καρδιάς την οποία θα διερευνήσουμε περαιτέρω και θα διορθώσουμε πριν διογκωθεί το πρόβλημα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, τους συνεργάτες μου, τους μαθητές μου και τους γιατρούς μου για την αμέριστη φροντίδα, κατανόηση και συμπαράσταση. Ραντεβού σήμερα 1:30 μ.μ. στο «Έλα να δεις» στο Omega Channel. Μου λείψατε!» έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.