Επικαιρότητα:

Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του - «Σεβαστείτε τον αγώνα του»

01 Οκτ. 2023 - 16:54 | Show Biz
Βασίλης Καρράς: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του - «Σεβαστείτε τον αγώνα του»

Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Καρρά

Tέλος στις μακάβριες ειδήσεις που διακινούνται, τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο, βάζει το επίσημο fan page του Βασίλη Καρρά στο Facebook.

 Με μια συνοπτική ανακοίνωση, οι φίλοι του καλλιτέχνη διέψευσαν κατηγορηματικά όσα γράφτηκαν, ακόμη και ότι έφυγε από τη ζωή, τονίζοντας πως ο Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη για την υγεία του.

 «Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του», αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση.

»Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια στη ζωή.

Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους», καταλήγει η ανακοίνωση.