Επικαιρότητα:

Δικηγόρος Βασίλη Καρρά: «Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα - Σεβασμός στην κατάστασή του»

02 Οκτ. 2023 - 18:34 | Show Biz
Δικηγόρος Βασίλη Καρρά: «Ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα - Σεβασμός στην κατάστασή του»

Την έντονη αντίδραση του δικηγόρου του Βασίλη Καρρά προκάλεσε η ψευδής είδηση περί θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή, που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το όνομα του Βασίλη Καρρά έγινε κορυφαίο trend στο Twitter δίπλα στην ψευδή είδηση ότι έχει φύγει από τη ζωή, μετά από ένα tweet που έγραφε «Πέθανε ο Βασίλης Καρράς». Μάλιστα για να πάρει διαστάσεις η συγκεκριμένη ψευδής είδηση αυτοί που αρχικά την ανέβασα χρησιμοποίησαν και το hashtag του «Fame Story».

Το ξέσπασμα του δικηγόρου του: «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα»
Ο δικηγόρος του τραγουδιστή αντέδρασε άμεσα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Πρέπει να έχουμε σεβασμό στο πρόσωπο του Βασίλη Καρρά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται» ανέφερε ο Γρηγόρης Κωτσόπουλος.

Με τη σειρά της και η επίσημη σελίδα θαυμαστών του Βασίλη Καρρά, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για τον τραγουδιστή. «Δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο. Τίποτα από όσα γράφονται, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οτιδήποτε αφορά την υγεία του, θα το μαθαίνεται με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Καφέρατε να καταρρακώσετε την οικογένειά του περισσότερο από ό, τι η ασθένειά του» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανάρτηση του επίσημου fan club λογαριασμού του Βασίλη Καρρά.

Τι είπε πρόσφατα ο αδερφός του
«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι. Στον αδελφό μου δίπλα. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του», περιέγραψε αρχικά ο αδελφός του Βασίλη Καρρά, Δαμιανός Κεσογλίδης μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες τού δίνουν μεγάλες πιθανότητες. Έχει μεγάλη πίστη στον Θεό, πιστεύει πάρα πολύ», συνέχισε ο ίδιος.

Τέλος, ο Δαμιανός Κεσογλίδης, πρόσθεσε: «Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”».