Επικαιρότητα:

Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που τον απομάκρυναν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας

28 Νοε 2023 - 13:37 | Show Biz
Τζον Τραβόλτα: Οι τραγικές απώλειες που τον απομάκρυναν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας

Η απώλεια της συζύγου του, Κέλι Πρέστον, αλλά και της καλής του φίλης Κίρστι Άλεϊ από καρκίνο, έκαναν τον Τζον Τραβόλτα να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις του.  

Τα δυο αυτά μεγάλα «χτυπήματα» της μοίρας φέρεται, μάλιστα, να τον απομάκρυναν από την Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Οι φήμες τον τελευταίο καιρό είναι έντονες και απ’ότι φαίνεται, κάποιες σημαντικές ενδείξεις συνηγορούν προς αυτή την κατεύθηνση.

 
Για παράδειγμα, ο Τραβόλτα απουσίαζε από ένα λαμπερό γκαλά το οποίο διοργάνωσε πρόσφατα ο Τομ Κρουζ και από το οποίο -υπό φυσιολογικές συνθήκες- ο ηθοποιός δεν θα απουσίαζε.

«Ο Τομ Κρουζ έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο με ελικόπτερο, αλλά ο Τζον επέλεξε να μην έρθει, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους σαστισμένους», αναφέρει μια πηγή στο National Enquirer, μέσω του Radar Online.

Το σημαντικό γεγονός της Σαηεντολογίας ήταν κάτι στο οποίο ο Τραβόλτα κανονικά θα είχε παρουσία, οπότε οι «ψίθυροι» περί πιθανής εξόδου από τη θρησκευτική οργάνωση γίνονται όλο και πιο δυνατοί, αναφέρει το sheknows.

 
Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, ένας από τους φίλους του Τραβόλτα δήλωσε ότι μετά τον θάνατο της συζύγου του και της στενής του φίλης, η ενασχόλησή του με θέματα της Εκκλησίας «αραίωσε».

Ο Τομ Κρουζ και ο Τζον Τραβόλτα είναι από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη που έγινε γνωστό ότι είναι μέλη των σαηεντολόγων.

 
Ωστόσο, δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως το καλοκαίρι του 2022, ανέφεραν ότι ο -μέχρι πριν από μερικά χρόνια- φανατικός υποστηρικτής Τζον Τραβόλτα, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξεφύγει από τους κόλπους της.

 
Μάλιστα, λέγεται ότι ο Τραβόλτα ήταν τόσο υψηλόβαθμο μέλος που θα μπορούσε ακόμα και να παρανομήσει χωρίς σοβαρές… επιπτώσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν, συγκεκριμένα, ότι ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν το πιο ισχυρό μέλος της «Εκκλησίας» των διασημοτήτων μέχρι να εμφανιστεί ο Τομ Κρουζ.

Είναι μέλος από το 1975, ωστόσο, αν οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα επαληθευτούν, μάλλον η ώρα της… μεγάλης εξόδου πλησιάζει.