Επικαιρότητα:

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά – Η απάντηση για τις ενέσεις κατά του διαβήτη

04 Δεκ. 2023 - 10:10 | Show Biz
Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει πώς έχασε τα παραπανίσια κιλά – Η απάντηση για τις ενέσεις κατά του διαβήτη

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί αρκετά με το κομμάτι των κιλών και της διατροφής, καθώς είναι κάτι που την απασχολούσε εδώ και αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι», λίγο πριν από το καλοκαίρι κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, γεγονός που φάνηκε και από τις εμφανίσεις της αλλά και από τις φωτογραφίες στα social media. 
Από τότε η Σίσσυ Χρηστίδου δέχεται αμέτρητα μηνύματα από τους ακόλουθους της σχετικά με τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά. Η παρουσιάστρια συγκέντρωσε τις πιο συχνές ερωτήσεις που δέχεται και απάντησε μέσα από ένα βίντεο, το οποίο ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα. Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις περιόδους που πήρε τα περισσότερα κιλά και αυτές ήταν οι δύο εγκυμοσύνες, όπου πήρε 40 κιλά στην πρώτη και 30 στη δεύτερη.

 
«Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου».

Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά, ακολούθησα την ίδια μέθοδο. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε», αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ένα σημαντικό κομμάτι που τόνισε η παρουσιάστρια ήταν το ψυχολογικό κομμάτι, όπου εξομολογήθηκε πως η ψυχολογία ήταν ένα κάτι που επηρέαζε αρκετά το θέμα των κιλών της και αυτός ήταν ένας λόγος παραπάνω για να τα καταφέρει.

«Έχω παλέψει πολλά χρόνια με το βάρος, τις δίαιτες, τα κιλά και για εμένα είναι πολύ δύσκολο να μπω σε μία διατροφή, δεν έχω το ψυχικό σθένος, δεν αντέχω.

Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο. Έβαλα στη ζωή μου πιο ενεργά και το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο που έχω στο σπίτι μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι καθημερινά θα περπατάω κάποιες ώρες στον διάδρομο, δεν τρέχω. Με κάθε ευκαιρία θα αθληθώ και με τα παιδιά μου», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ελπίζω να έλυσα όλες σας τις απορίες, ότι και αν αποφασίσατε να ακολουθήσετε το σημαντικότερο είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον φροντίζετε, να του συγχωρείτε τα λάθη. Η αγάπη του εαυτού μας δεν καθορίζεται από την εικόνα μας, Πάνω απ’ όλα πρέπει να είστε υγιείς σε όλη αυτή την διαδρομή και να απευθυνθείτε σε ανθρώπους που ξέρουν καλά πως να σας βοηθήσουν», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.