Επικαιρότητα:

Φαίη Σκορδά: Ράκος ψυχολογικά στην κηδεία του πατέρα της - Δίπλα της ο Γιώργος Λιάγκας και τα παιδιά τους

31 Ιαν. 2024 - 09:38 | Show Biz
Φαίη Σκορδά: Ράκος ψυχολογικά στην κηδεία του πατέρα της - Δίπλα της ο Γιώργος Λιάγκας και τα παιδιά τους

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον ανείπωτο πόνο της Φαίης Σκορδά, στο τελευταίο αντίο για τον πατέρα της Δημήτρη που έφυγε ξαφνικά τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/1 από ανακοπή στον ύπνο του. Απαρηγόρητη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ στο Κοκκινοχώρι του Κιλκίς αποχαιρέτησε με λυγμούς την Τρίτη 30/1 στις 3 το μεσημέρι, το πολύτιμο και ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ζωής της, το αποκούμπι της όπως έλεγε τον μπαμπά της...

Απαρηγόρητη, όμως, λέγεται ότι ήταν επίσης και η τοπική κοινωνία, διπλανοί άνθρωποι της οικογένειας, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμό του συμπολίτη τους, καθώς ο Δημήτρης Σκορδάς ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό εκεί.

Τραγικές φιγούρες η Φαίη με την μητέρα της Εύα. Δίπλα της τα παιδιά της Γιάννης και Δημήτρης Λιάγκας που είχαν μεγάλη αδυναμία στον αγαπημένο τους παππού, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή την πρώην σύζυγό του από τα μάτια του. Ο παρουσιαστής του Πρωινού, ήταν ο πρώτος δικός της άνθρωπος που ενημερώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, με το τηλεφώνημά της για τον ξαφνικό χαμό του πρώην πεθερού του, που του είχε και εκείνος μεγάλη αδυναμία. Επίσης ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωινό της Τρίτης και χωρίς δεύτερη σκέψη πήγε ελάχιστα λεπτά για την έναρξη της εκπομπής του ΑΝΤ1 και μετά έφυγε μαζί με τα παιδιά του αεροπορικώς προκειμένου να είναι στο πλευρό της Φαίης και στης μητέρας της. Στεφάνι στην κηδεία έστειλε στην Φαίη Σκορδά και η διοίκηση του ΑΝΤ1.

 Πότε επιστρέφει στην εκπομπή της η Φαίη Σκορδά
Στο ίδιο πένθιμο κλίμα και μετά την κηδεία, η Εύα και η Φαίη Σκορδά παρέθεσαν τραπέζι για στενούς συγγενείς και φίλους. Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν άφησε στιγμή μόνη της την Φαίη Σκορδά, αναχώρησε αργά το βράδυ αεροπορικώς για να βρίσκεται σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει για λίγες μέρες στο Κιλκίς μαζί με την μαμά της, ώστε να ρυθμίσουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και να κάνουν τα τριήμερα και θα είναι εκτός απροόπτου στο τιμόνι παρουσίασης της εκπομπής της “Fay' s time” την Δευτέρα το πρωί στις 5/2.

.youweekly.