Άννα Βίσση: Έκανε το απόλυτο κούρεμα με έμπνευση από τις Γαλλίδες

08 Φεβ. 2024 - 14:14 | Show Biz
Άννα Βίσση: Έκανε το απόλυτο κούρεμα με έμπνευση από τις Γαλλίδες

Είτε μιλάμε για αλλαγές στο σπίτι, στην καριέρα, στις σπουδές, ακόμη και τα μαλλιά (στο κούρεμα ή το χρώμα), το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρεις απόφαση. Σ’ ό,τι έχει να κάνει με το κούρεμα, μία αλλαγή μπορεί να είναι διακριτική, όπως τα χαμηλά layers ή πιο μεγάλη– βλέπε μακριές αφέλειες, έντονες ασυμμετρίες που αναδεικνύουν τη φυσική κίνηση των μαλλιών κλπ. Σε κάθε περίπτωση, εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε το #hairinspo τόσο από τα runways και το street style, όσο και από celebrities, influencers κλπ. Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Άννα Βίσση.

Πιστή στο ”glam rock meets bohemian chic” στιλ της, η Άννα Βίσση αποφάσισε αυτή τη φορά να υιοθετήσει ένα πιο shaggy κούρεμα το οποίο συνδύασε με μακριές αφέλειες- curtain bangs στο μπροστινό μέρος. Η απόλυτη αλλαγή στα μαλλιά για την «απόλυτη».


Με τη βοήθεια του φίλου και celebrity hair stylist, Πάνου Παπανδριανού, η τραγουδίστρια, που στο πέρασμα των χρόνων έχει αποδείξει πως τολμά (και αγαπά) τις ανατρεπτικές αλλαγές στα μαλλιά της, τόσο στο μήκος όσο και την απόχρωσή τους- τη θυμόμαστε κοκκινομάλλα, μελαχρινή, με ροζ μαλλιά, πιο κοντό καρέ αλλά και αρκετά μακριά μαλλιά- υιοθέτησε ένα από τα αγαπημένα κουρέματα των Γαλλίδων, τις αφέλειες.

Οι curtain bangs πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της, δίνοντας έναν αέρα από τα ’70s αλλά και τη Brigitte Bardot, η οποία με τη σειρά της γίνεται πολλές φορές το inspo για τους hair stylists. Παράλληλα, ο hair expert δημιούργησε layers σ’ όλο το μήκος των μαλλιών της, δημιουργώντας μία ανομοιομορφία στα μήκη των μαλλιών, δίνοντας παράλληλα, ένα πιο rock vibe σ’ ολόκληρη την εμφάνισή της- κάτι που χαρακτηρίζει άλλωστε, την τραγουδίστρια.

Το νέο hair look της Άννας Βίσση

ladylike.g