Επικαιρότητα:

«Λύγισε» ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή: «Του ζητώ συγνώμη, παραδέχομαι ότι ήταν μία κίνηση απελπισίας»

12 Φεβ. 2024 - 12:43 | Show Biz
«Λύγισε» ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή: «Του ζητώ συγνώμη, παραδέχομαι ότι ήταν μία κίνηση απελπισίας»

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (12/2) ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη λήξη της δικαστικής διαμάχης με τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δημόσια συγνώμη που του είπε ο ίδιος και την ανάκληση των διεκδικήσεων από την απέναντι πλευρά.


«Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα. Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου και τη φαντασία μου», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή καθαρίζουν τα λάθη που έκανα, είπα και παραδέχθηκα από την αρχή ότι αυτό ήταν λάθος μου, μία κίνηση στην απελπισία που είχα φτάσει. Είχε θολώσει η σκέψη μου, δεν έβλεπα καθαρά. Ήταν όλα ένα γκρίζο πράγμα», εξομολογείται ο Γιώργος Λαμπάτος στην κάμερα του ΟΡΕΝ και την Ελένη Τσολάκη.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε για ακόμη μια φορά το μεγαλείο ψυχής που έδειξε ο Μάρκος Σεφερλής προς το πρόσωπό του και την καινούργια ζωή που ανοίγεται μπροστά του, υπογραμμίζοντας τον ενθουσιασμό του για την επικείμενη θεατρική τους συνεργασία.