Κωνσταντίνος Καζάκος: Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος

13 Φεβ. 2024 - 14:07 | Show Biz
Κωνσταντίνος Καζάκος: Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο ηθοποιός πήρε θέση και για τον χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με Πάνο Βλάχο, Άρη Πορτοσάλτε και Άδωνι Γεωργιάδη.

Άρης Πορτοσάλτε για Πάνο Βλάχο: «Είμαι διατεθειμένος να μιλήσω με τον ηθοποιούλη και με αυτούς που θέλουν το κακό μου»

«Από το 1821 και μετά είμαστε μόνιμα κρεμασμένοι στα φουστάνια των ξένων. Δεν θα μας σώσουν οι ξένοι, οι ξένοι θα κάνουν τη δουλειά τους. Στην Ευρώπη είμαστε καρπαζοεισπράκτορες. Βγάζω το καπέλο στη Μιμή Ντενίση, είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Η απουσία του πατέρα μου είναι αισθητή, αλλά δεν γίνεται, προχωράς», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε για τον Πάνο Βλάχο: «Η βία που έχει ασκήσει ο Γεωργιάδης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που άσκησε ο Βλάχος. Ασχολούμαστε με βλακείες και αφήνουμε τα σημαντικά να περνάνε από μπροστά μας. Είναι γελοίο αυτό! Κρινόμαστε από αυτά που λέμε, από αυτά που κάνουν οι άλλοι, δεν κρύβονται. Δεν γίνεται να είσαι υπουργός και να είσαι στο απυρόβλητο. Θα έπρεπε σε αυτούς να πέφτει πρώτα ο πέλεκυς. Μιλάνε εκ του ασφαλούς όλοι αυτοί. Αυτό τους μάρανε, μια άποψη ενός καλλιτέχνη; Δεν κοιτάνε αυτά που έχουν κάνει;».

Κλείνοντας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέφερε: «Είναι καλή η κόρη μου στην υποκριτική, έχει δρόμο μπροστά της. Έχω πολύ ωραία σχέση με την τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα καταναλωτικό αγαθό και είναι δύσκολο να γίνει τέχνη στα καταναλωτικά αγαθά. Στο Κόκκινο Ποτάμι δεν έδωσα σημασία στο κομμάτι της αμοιβής».

πηγή: zappit.gr