Σκαρμούτσος: Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό με στεναχώρησαν. Υπάρχει ένα μικρό παιδί 8 χρονών

02 Μαρ. 2024 - 13:48 | Show Biz
Σκαρμούτσος: Τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό με στεναχώρησαν. Υπάρχει ένα μικρό παιδί 8 χρονών

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ι Love Σου Κου» και μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει από την σύζυγό του.

Ο γνωστός σεφ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στη Φαίη Σκορδά, όπως και στο MasterChef.

«Η Φαίη είναι το καλύτερο παιδί που θα γνωρίσεις… Είχα πάρα πολλές προτάσεις όλα τα χρόνια να κάνω καθημερινό, ζωντανο και πρωινό. Δε το έκανα ποτέ. Το έκανα με τη Φαίη όταν με πήρε τηλέφωνο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που ξέρω ότι θα πέρναγα καλά» ανέφερε για τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά και συνέχισε σχολιάζοντας το MasterChef.

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Από τύχη ζω, παραλίγο να πεθάνω τρεις φορές»

«Το MasterChef το έκανα κάποια χρόνια, και το έκανα με επιτυχία. Ο Λευτέρης, ο Γιάννης κι εγώ ήμασταν αυτοί που το ξεκινήσαμε, και μάλιστα ήμασταν οι δεύτεροι στον κόσμο τότε που το κάναμε. Ήταν τελείως διαφορετικό τότε το παιχνίδι. Ήταν διαγωνισμός. Τώρα σίγουρα έχει πάει προς το ριάλιτι γιατί αυτό θέλει ο κόσμος».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ακολουθεί χωριστούς δρόμος από τη σύζυγό του ο ίδιος δήλωσε:

«Τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή με στεναχώρησαν γιατί υπάρχει ένα μικρό παιδί 8 χρονών, γιατί ο μεγάλος μου γιος είναι 22χρονών και μπορεί να φιλτράρει, υπάρχω εγώ που για πολλά χρόνια δεν είχα δώσει δικαιώματα σε κανέναν να πει πράγματα για μένα. Προσπαθώ όσο μπορώ να περνάω κάτω από το τηλεοπτικό ραντάρ και με ενόχλησε γιατί δε σήκωσε ένας άνθρωπος το τηλέφωνο να ρωτήσει αν ισχύει ή όχι… Προφανώς δεν υπήρχε βάση σε αυτό το δημοσίευμα».

πηγή: gossip-tv.gr