Πηνελόπη Πιτσούλη: Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω με τη Χρυσούλα Διαβάτη – Άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά

01 Απρ. 2024 - 10:15 | Show Biz
Πηνελόπη Πιτσούλη: Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω με τη Χρυσούλα Διαβάτη – Άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά

Η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και αποκάλυψε πως δουλεύει 50 χρόνια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ηλικία της. «Σε 3 χρόνια θα γίνω 80 χρονών. Ο άντρας μου μου λέει πως η ηλικία μου δεν μου φαίνεται, τα χρόνια είναι μόνο στην ταυτότητα. Εγώ δεν δίνω τους σημασία, αλλά ο… «Χαρούλης» κάνει γυροβολιά».

«Δεν με τρομάζει ο χρόνος, ζω με τις ρυτίδες μου. Δεν είδα ποτέ τις ρυτίδες μου, δεν της κατάλαβα, ίσως να είμαι αναίσθητη», είπε.

 Στη συνέχεια αποκάλυψε το μυστικό για να κρατήσει μία σχέση. «Είμαι 57 χρόνια παντρεμένη. Ο Γιώργος έχει υπομονή για να είναι μαζί μου. Για να κρατήσει μία σχέση πρέπει να είστε φίλοι, θα πούμε τα μυστικά μας όποια και να είναι αυτά».

«Ξέρει να υποχωρεί. Τώρα που ο άντρας μου γέρασε τον λέω «πάππο μου». Ο άντρας μου κάθε βράδυ που έρχεται να κοιμηθεί κάνει φασαρία για να με ξυπνήσει και να καταλάβει ότι είμαι ζωντανή».

Όπως αποκάλυψε, έχει δεχτεί πολλές προτάσεις γάμου, ενώ ο σύζυγός της της γράφει ποιήματα με αφιέρωση «στην μοναδική μου γυναίκα».

Η συνεργασία με τη Χρυσούλα Διαβάτη
Ακόμη, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Χρυσούλα Διαβάτη στους «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

«Όταν δουλεύαμε μαζί στο παρελθόν, την άκουγα να μου λέει διάφορα. Εγώ άκουγα, δεν έχω καμία σχέση με το κουτσομπολιό. Μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Αλέξανδρος Ρήγας και σκεφτόμουν ότι αυτά χθες τα λέγαμε με τη Χρυσούλα», είπε.

«Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε, άρχισε να μειώνεται ο ρόλος μου αισθητά. Αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα και ο Αλέξανδρος ήταν πίτσι πίτσι συνέχεια. Υποπτευόμουν ότι μετέφερε λόγια δικά της ως δικά μου στον Αλέξανδρο Ρήγα και εκείνος μου θύμωσε».

«Δεν της ζήτησα ποτέ τον λόγο, δεν τα μπορώ αυτά. Είπα πως δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και επειδή δεν την εμπιστεύομαι, αλλά τη θαυμάζω σαν ηθοποιό και το έχω ξεχάσει πια. Όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, την εκτιμώ», είπε η ηθοποιός.