Επικαιρότητα:

Νανά Βενέτη: «Λυτρώθηκα, δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι και τι κάνω» – Η αλλαγή στην εμφάνισή της

04 Απρ. 2024 - 10:39 | Show Biz
Νανά Βενέτη: «Λυτρώθηκα, δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι και τι κάνω» – Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Νανά Βενέτη έδωσε μία σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «The 2night Show» και μίλησε για την εποχή των ’80, όταν και ξεκίνησαν οι βιντεοκασέτες. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ήταν αγνώριστη από την εικόνα της που είχαμε από την εποχή των ’80.

«Δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη με ενοχλεί, δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία. Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα, γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που και ‘γω έχω δει σενάριο και έχω πει, “συγνώμη το έχει διαβάσει κανείς αυτό;. Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία;“» είπε χαρακτηριστικά.

 Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν τους ένοιαζε, γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που έλεγαν “φέρτε σενάρια” και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια, γιατί ήταν σαν επένδυση». 
 

Μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς»
«Λοιπόν, αν δεις τα σχόλια που γράφουν οι άνθρωποι από κάτω… εγώ έχω εντυπωσιαστεί! Να μου λένε «κυρία Νανά, μεγαλώσαμε με εσάς». Μάλιστα, κάποιος μου είχε πει «πηγαίναμε κάθε μέρα και παίρναμε τη βιντεοκασέτα για να δούμε όλη η οικογένεια στο σπίτι και κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το βίντεοκλαμπ και κλαίγαμε όλοι μαζί». Έχω πάει εκδρομή σε ένα χωριουδάκι στον Όλυμπο, μπαίνω σε ένα καφενεδάκι να πιούμε ένα καφέ και μου λέει μια γριούλα «α, εσένα σε ξέρω». Με έβλεπαν στις βιντεοκασέτες» περιέγραψε.

«Θα σου πω όμως και κάτι τώρα, Γρηγόρη. Δεν μου λες, τα βιντεάκια που βλέπουμε τώρα στο Youtube έχουν καμία ποιότητα; Σε παρακαλώ! Και το είπα γιατί οι ταινίες είχαν τουλάχιστον μια ιστορία, ένα οτιδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει τίποτα! Μπαίνει ένας και ουρλιάζει με μια περούκα και ο άλλος γελάει» πρόσθεσε

 
Δεν με πίστεψαν όταν είπα ότι σταμάτησα την υποκριτική
«Πάντα είχα στο μυαλό μου τον χώρο των business. Είχα και μεγάλη προβολή σε όλα τα έντυπα, τηλεοράσεις και μου άρεσε ο χώρος. Πήγε καλά. Άνοιξα μαγαζί με ρούχα στο Κολωνάκι. Δεν με πίστεψαν όταν είπα ότι σταμάτησα την υποκριτική. Εξαφανίστηκα εγώ μετά, δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι και τι κάνω. Να μη γράφουν τίποτα, να μη με ξέρουν, να μην γνωρίζουν τι κάνω. Θεωρούσα ότι αν με αφήσουν στην ησυχία μου, θα πάω καλά και στη ζωή μου. Και τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση. Το λέω μετά από τόσα χρόνια που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη», δήλωσε.

 
Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό
Τέλος, εξήγησε πώς ξεκίνησε η καριέρα της. «Εγώ ήθελα να πάω στην Καλών Τεχνών στη Φλωρεντία, αλλά ο πατέρας μου ήταν συντηρητικός και δεν με άφησε. Τότε μου πρότεινε ένας φίλος μου να πάω σε ένα πρακτορείο για φωτομοντέλο. Το πρακτορείο με έστειλε σε μια οντισιόν στο θέατρο Χατζηχρήστου. Οι γονείς μου σοκαρίστηκαν όταν τους το είπα, αλλά νόμιζαν ότι έκανα την πλάκα μου. Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό. Έχω χάσει απίστευτους ρόλους, γιατί είχαν λίγο γυμνό ή εμφανίσεις με εσώρουχα» επεσήμανε.