Επικαιρότητα:

Λένα Δροσάκη: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου

04 Απρ. 2024 - 18:57 | Show Biz
Λένα Δροσάκη: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου

Την Λένα Δροσάκη υποδέχθηκαν στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην ΕΡΤ. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η όμορφη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με θάρρος στο δύσκολο κομμάτι που κλήθηκε να διαχειριστεί όταν τα media έδειξαν υπέρμετρο ζήλο για το διαζύγιο της.

Ειδικότερα, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω κάνει τον απολογισμό για τις δυσκολίες. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την άνοιξη που μου συμβαίνει. Χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση, τη σχέση μας. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και δηλαδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι. Τελικά, ναι, είναι απόφαση».

«Σαφέστατα εκτίμησα περισσότερο τον εαυτό μου. Εννοώ ότι τον εκτίμησα που προσπάθησα, δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα επίπεδο και σε κανένα σημείο».

«Τα πεσίματα των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό νομίζω πως ήταν το χειρότερο κομμάτι. Δεν ξέρω γιατί, ξαφνικά, έπρεπε να απολογηθώ. Έπρεπε να αποδείξω και να απολογηθώ, «πείτε μας γιατί χωρίσατε»! Ναι, εντάξει, όταν εσύ δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω και γω να πω ή να μην θέλω να πω κάτι» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Λένα Δροσάκη στη νέα της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση. «Μπήκαν όμως σε μια σειρά τα πράγματα, δόξα τω Θεώ».

πηγή: zappit.gr