Επικαιρότητα:

Δημήτρης Κόκοτας: «Χθες έγινε εξέταση για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του

05 Απρ. 2024 - 11:16 | Show Biz
Δημήτρης Κόκοτας: «Χθες έγινε εξέταση για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη για την υγεία του

Για την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή.

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση. Χθες έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», τόνισε, μιλώντας στο MEGA, η κυρία Παγώνη.

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Είναι πολύ νέος άνθρωπος. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά – σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του» πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν και σιγά – σιγά να επανέλθουν» συμπλήρωσε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA: