Επικαιρότητα:

Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

06 Απρ. 2024 - 14:12 | Show Biz
Πύρρος Δήμας: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επίθετό της

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής Γεια Σου, η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της αποκάλυψαν νέες πληροφορίες για τον πραγματικό λόγο που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της.

Είναι τελικά καλές οι σχέσεις του Πύρρου Δήμα με τα παιδιά του; Μετά και τις δηλώσεις του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τις παλαιότερες ότι δεν είχαν πάρει με καλό μάτι τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, παρατηρήθηκε και η αλλαγή στο επώνυμο της κόρης του, που φουντώνει όλο και περισσότερο τις φήμες ότι δεν τα πάνε πλέον και πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς δεν συμφωνούν με τις επιλογές του μπαμπά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η δεύτερη κόρη του Πύρρου Δήμα, Μαρία, έχει αλλάξει το επώνυμό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και χρησιμοποιεί πλέον εκείνο της μητέρας της, το οποίο είναι Σδούγκου.

Η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα του Γεια Σου, αποκάλυψαν ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετό της στα social media.

"Δεν ισχύει ότι ο λόγος που άλλαξε η Μαρία το επίθετό της είναι οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον πατέρα της. Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Ο λόγος που άλλαξε το επίθετό της είναι ότι έχει μετακομίσει στην Αμερική, ασχολείται με την άρση βαρών και δε θέλει να συνδέεται με τον πατέρα της, καθώς ο ίδιος είναι Ολυμπιονίκης.

Οι δυο τους είναι μια χαρά, απλά θέλει να χαράξει τη δική της προσωπική πορεία στον χώρο αυτό".

πηγή: gossip-tv.gr