Επικαιρότητα:

Σάκης Τανιμανίδης: Η αλήθεια είναι ότι στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός

07 Απρ. 2024 - 14:24 | Show Biz
Σάκης Τανιμανίδης: Η αλήθεια είναι ότι στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός

Στον καναπέ του «I Love ΣουΚού» κάθισε το πρωινό της Κυριακής (7/4) ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 μίλησε για την αγάπη του προς το επιχειρείν, τον δεύτερο κύκλο του Dragons Den που έριξε αυλαία προχθές, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να δούμε την επιστροφή του World Party στη μικρή οθόνη.

«Πολύ πριν γίνω παρουσιαστής αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις, γύρω στα 22-23, όταν σπούδαζα μηχανικός στο Πολυτεχνείο στη Θεσσαλονίκη. Πήγα στην Αμερική και το σπούδασα. Όταν γύρισα, έκανα μία δική μου εταιρεία παραγωγής και πούλησα ένα project στην τηλεόραση, το World Party, και… προσέλαβα τον εαυτό μου ως παρουσιαστή», δήλωσε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Δεν είμαι συγκεντρωτικός, είμαι πολυπράγμων. Συγκεντρωτικός είναι να έχω όλες τις ευθύνες πάνω μου. Σε μένα ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Έχω τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου για να μπορέσω να είμαι πολυπράγμων», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Στο World Party ήμουν συγκεντρωτικός είναι η αλήθεια. Στο Dragons είχα το όραμα και έφερα το format στην Ελλάδα. Πριν 2-2μιση χρόνια, όταν είπα ότι θα το κάνω, όλοι μου οι φίλοι και οι συγγενείς μου έλεγαν: καταπληκτική ιδέα αλλά στην Ελλάδα; Εγώ ήθελα να δείξω ότι μέσω αυτού του show οι νέοι άνθρωποι μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και να κάνουν τα επιχειρηματικά όνειρά τους πραγματικότητα», σχολιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Το ‘χουμε σκεφτεί με τον Γιώργο (Μαυρίδη) να ξανακάνουμε το World Party, τώρα που ξαναμιλάμε. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε λίγο απότομα, υπάρχει ένα κενό μέσα μας. Δεν θα ήταν άσχημο να ταξιδέψω στον κόσμο τώρα», απαντά ο Σάκης Τανιμανίδης σε σχετική ερώτηση, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε να αναλαμβάνει και ρόλο Dragon στον επόμενο κύκλο του reality επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

πηγή: zappit.gr