Επικαιρότητα:

Τζώνυ Θεοδωρίδης – Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφηση ως Ιησούς και Παναγία που προκαλεί αντιδράσεις

08 Απρ. 2024 - 12:09 | Show Biz
Τζώνυ Θεοδωρίδης – Φωτεινή Τσακίρη: Η φωτογράφηση ως Ιησούς και Παναγία που προκαλεί αντιδράσεις

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλούν ο Τζώνυ Θεοδωρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη. Τους δύο ηθοποιούς συνάντησε η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού στα παρασκήνια της φωτογράφησης στην οποία συμμετείχαν για τις ανάγκες του περιοδικού ΚΟΙΤΑ, όπου πόζαραν ως Ιησούς Χριστός και Παναγία αντίστοιχα.

«Είναι ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ που ελπίζω να πάει καλά. Μου πρότειναν να κάνω τον Ιησού Χριστό. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, θα βγει όμως κάτι καλό σίγουρα. Θα το αποδεχθεί ο κόσμος», δηλώνει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που προκαλώ εύκολα. Είμαι έτοιμος για τα αρνητικά σχόλια, σε αυτή τη δουλειά είσαι πάντα έτοιμος για όλα», επισημαίνει ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Star.

«Είναι μοναδική εμπειρία το να ενσαρκώνεις την Παναγία. Η στιγμή που προσπαθείς να κάνεις έστω και ένα καρέ είναι πολύ ιδιαίτερη και μοναδική. Ανυπομονώ και ελπίζω ο κόσμος να το αποδεχθεί με πολλή αγάπη, γιατί με πολλή αγάπη το κάναμε κι εμείς», ανέφερε από την πλευρά της η Φωτεινή Τσακίρη.

«Αντιδράσεις υπάρχουν πάντα για όλα τα θέματα πια. Διανύουμε δύσκολες και περίεργες εποχές, είμαστε όλοι με ακονισμένα νύχια και έτοιμοι να σχολιάσουμε τους πάντες και τα πάντα», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Μπορεί κάποιοι να σκανδαλιστούν αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι τουλάχιστον οι προθέσεις μας δεν ήταν κακές. Εγώ δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή ότι είναι κάτι που προσβάλλει τη θρησκεία. Ίσα-ίσα θεωρώ ότι την υμνεί», καταλήγει στις δηλώσεις της η Φωτεινή Τσακίρη.